Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородщина – з районним бюджетом на 2014 рік

Ужгородщина – з районним бюджетом на 2014 рік
У понеділок,3 лютого,відбулося третє пленарне засідання шістнадцятої сесії районної ради VІ скликання. Серед питань порядку денного питання – Програма економічного і соціального розвитку...

У понеділок,3 лютого,відбулося третє пленарне засідання шістнадцятої сесії районної ради VІ скликання. Серед питань порядку денного питання – Програма економічного і соціального розвитку Ужгородського району на 2014 рік та основні напрями розвитку на 2015 і 2016 роки, районний бюджет на 2014 рік.

ВІДЕО ДНЯ

Депутати одноголосно прийняли районний бюджет на 2014-ий рік. Установлено загальний обсяг доходів у сумі 257 850,6 тис. грн. Обсяг доходів загального фонду бюджету визначено у сумі 254 445,7 тис. грн.,спеціального фонду бюджету – 3 404,9 тис.грн. Бюджетом затверджено перелік захищених статей видатків загального фонду районного бюджету на 2014 рік за їх економічною структурою,а саме: оплата праці працівників бюджетних установ; нарахування на заробітну плату; придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів; забезпечення продуктами харчування; оплата комунальних послуг та енергоносіїв; обслуговування державного боргу; поточні трансферти населенню; поточні трансферти місцевим бюджетам; підготовку кадрів вищими навчальними закладами І-ІV рівнів акредитації; забезпечення інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування; фундаментальні дослідження, прикладні наукові та науково-технічні розробки.

На засідання сесії були запрошені голова райдержадміністрації Віктор Ледіда,начальник Ужгородського РВ УМВС України в Закарпатській області Роман Стефанишин, Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин та ін. На сесії були також присутні заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів РДА, голови селищної та сільських рад.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно