Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородські гандболістки на турнірі у Словаччині вибороли срібні нагороди

Ужгородські гандболістки на турнірі у Словаччині вибороли срібні нагороди

Ужгородські гандболістки на турнірі у Словаччині вибороли срібні нагороди
В фінальній зустрічі у віковій категорії до 13 років зустілися команди з Ужгорода та з Міхайловців. Перший тайм пройшов з відчутним домінуванням хазяїнів турніру. Атака в ужгородок не клеїлась, а...

В фінальній зустрічі у віковій категорії до 13 років зустілися команди з Ужгорода та з Міхайловців.

ВІДЕО ДНЯ

Перший тайм пройшов з відчутним домінуванням хазяїнів турніру. Атака в ужгородок не клеїлась, а перший та єдиний м'яч в першій половині гри змогла забити - Шукаль. В захисті дівчата частенько програвали, але збільшити перевагу в рахунку словачкам заважав голкіпер ужгородок. Завершився перший тайм з рахунком 7:1.

Перші хвилини другого тайму дівчата розпочали активніше, проте здолати організований захист дівчат з "Ювенти" було вкрай важко. Весь матч словачки нарощували перевагу над суперником, а кожна невдала атака ужгородок лише збільшува шанси на перемогу для "Ювенти". Під завісу матчу дівчата з Ужгорода активізувались, зуміли забити 6 голів, але цього виявилось не достатньо для перемоги. В підсумку 12:7, Ювента А переможець турніру в категорії до 13 років, наші дівчата посідають 2 місце.

Реклама

В іншій фінальній зустрічі Кубку з гандболу у віковій категорії до 15 років знову можна було побачити ужгородську команду, яка боролась за золоті нагороди з командою з міста Тренчін (Словаччина).

Весь перший тайм команди багато атакували, але голів було мало. Фаворита було визначити важко. Ужгородки двічі схибили з семиметрової відмітки, але дівчатам з Тренчіна також було важко долати захист ужгородок. Завершився перший тайм з нічийним рахунком 5:5.

Реклама

Друга половина зустрічі розпочалась з того, що команди обмінялись голами. Далі ужгородки пропустили 3 м'ячі, а відповіли лише реалізованим семиметровим штрафним кидком 7:9. Після таймаута ужгородські дівчата активніше атакували і зуміли скоротити відставання до одного м'яча - 10:11, але суперник свої позиції не здавав і за декілька хвилин Тренчін збільшив перевагу до 4-ох м'ячів. На останній хвилині ужгородки зуміли забити, але на загальний рахуном матчу це вже не вплинуло. Рахунок 11:14 і наші дівчата цього разу насолоджуються сріблом турніру.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно