Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді відбудеться зібрання Оксфордського клубу ректорів провідних університетів Європи

В Ужгороді відбудеться зібрання Оксфордського клубу ректорів провідних університетів Європи

В Ужгороді відбудеться зібрання Оксфордського клубу ректорів провідних університетів Європи
З такою ініціативою виступив The Club of the Rectors of Europe – міжнародна неурядова організація, зареєстрована у місті Оксфорді (Великобританія). Відповідне звернення надійшло до члена цього Клубу,...

З такою ініціативою виступив The Club of the Rectors of Europe – міжнародна неурядова організація, зареєстрована у місті Оксфорді (Великобританія). Відповідне звернення надійшло до члена цього Клубу, ректора УжНУ Федора Ващука.

ВІДЕО ДНЯ

Зауважимо, що останнім часом Ужгородський національний університет налагодив тісну співпрацю з багатьма британськими вишами. З Оксфордським університетом УжНУ пов`язує, наприклад, сучасний телекомунікаційний комплекс, що дозволяє студентам онлайн слухати лекції професорів світового рівня, не покидаючи Ужгорода.

Також УжНУ втілює з британськими партнерами декілька спільних проектів. Зокрема, практичним завданням «Tempus INNOLAB» є взаємодія у сфері науково-технічних і технологічних розробок із підприємницькими структурами, у тому числі через широке залучення до впровадження інноваційних ідей студентів із перспективою їх працевлаштування.

Реклама

Доволі плідними є контакти УжНУ з Бредфордським університетом, що в графстві Західний Йоркшир, Англія. Днями ректора УжНУ Ф.Ващука запрошено до Бредфорда в рамках реалізації програми довголітнього партнерства. Саме під час цього візиту будуть обговорені деталі проведення на базі УжНУ зібрання Оксфордського клубу ректорів провідних університетів Європи.

Медіацентр УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно