Анатолій Цуперяк планує відкрити у області найкращий ресторан та вже пише кулінарну книгу "Закарпатські рецепти"
Два місяці тому закінчився третій сезон кулінарного шоу «МастерШеф», а учасники не припиняють радувати своїх шанувальників новими досягненнями.
ВІДЕО ДНЯТак, ще на початку третього сезону Толік зізнався, що хотів би по його закінченню відкрити на Закарпатті свій ресторан, і навіть обіцяв нас запросити в гості і напоїти справжньою самогонкою. Так от, відразу після фіналу «МастерШеф-3» хлопець приступив до справи. «Вже незабаром плануємо з моїми знайомими відкрити ресторан в нашому районі, - по секрету розповів Анатолій.
- Я дуже багато спілкуюся з людьми, і часто чув, що у нас нема де посидіти, поїсти та отримати гідне обслуговування. Думаю, якщо мені вдасться здійснити свій план, то цей ресторан стане кращим в Закарпатті, а то і в Україні». Також зірка шоу розповів, що вже давно приступив до написання кулінарної книжки, яка буде називатися «Закарпатські рецепти». «У ній будуть рецепти найсмачніших, але простих страв, - розповідає Цуперяк. - Ідею написати книгу мені подали мої друзі, і я з радістю погодився. Думаю, до кінця лютого вже її презентую, а до кінця року хочу випустити ще одну».
РекламаСвітлана Панкова, СТБ