Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Наразі на дорогах Закарпаття працює снігоочисна техніка та розгорнуті пункти обігріву

Наразі на дорогах Закарпаття працює снігоочисна техніка та розгорнуті пункти обігріву

Наразі на дорогах Закарпаття працює снігоочисна техніка та розгорнуті пункти обігріву
У середу, 29 січня, під головуванням в. о. віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула відбулася всеукраїнська селекторна нарада Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних...

У середу, 29 січня, під головуванням в. о. віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула відбулася всеукраїнська селекторна нарада Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Закарпаття на засіданні представив перший заступник голови ОДА Ігор Свищо.

ВІДЕО ДНЯ

У зв’язку з погіршенням погодних умов на території України, у регіонах розгорнуто 4 тисячі пунктів обігріву, діє тисяча соціальних патрулів. Про це під час засідання розповів Олександр Вілкул. Також в.о. віце-прем’єр-міністра зазначив: наразі у 8 областях країни працюють над відновленням електропостачання у населених пунктах. На дорогах працює снігоочисна техніка. За прогнозами синоптиків, стовпчики термометрів у наступні дні знижуватимуться до – 22°С, вітер посилиться до 15-20 м/с, посиляться снігопади.

Як доповів Ігор Свищо, наразі на дорогах Закарпаття працює снігоочисна техніка, пункти обігріву. Сніговий покрив в області становить – 10-50 сантиметрів. За прогнозами синоптиків, на початку лютого температура повітря вдень в області підвищуватиметься до плюсових позначок, вночі ж стовпчики термометрів опускатимуться нижче нуля. Сніг на рівнинах поступово почне танути.

Реклама

Для уникнення паводків, в області розроблено та затверджено Комплексний план дій із забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків на території області у 2014 році. Діє автоматизована інформаційно-вимірювальна система АІВС «Тиса», що забезпечує цілодобове постійне отримання гідрологічних та метеорологічних даних в режимі реального часу. Проведена підготовка всіх насосних станцій по перекачці внутрішніх вод. Перевірено готовність техніки для проведення, у разі потреби, аварійних робіт. Визначено місця дислокації техніки, сил та засобів у населених пунктах області, на території що не знаходиться в зоні ризику підтоплення.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно