Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мер Берегова провів робочу нараду з представниками дорожніх підприємств

Мер Берегова провів робочу нараду з представниками дорожніх підприємств

Мер Берегова провів робочу нараду з представниками дорожніх підприємств
У зв’язку з ожеледицею на дорогах міста міський голова Золтан Бабяк провів робочу нараду з представниками дорожніх підприємств. На нараду були запрошенні начальник КП «Берегівська міська ШРБД»...

У зв’язку з ожеледицею на дорогах міста міський голова Золтан Бабяк провів робочу нараду з представниками дорожніх підприємств.

ВІДЕО ДНЯ

На нараду були запрошенні начальник КП «Берегівська міська ШРБД» Олексій Мельничи, директор філії «Берегівського райавтодору» Георгій Попов та очоільник фірми «БерегВертікал» Дюло Орос. На зустрічі були присутні й заступники міського голови Михайло Ляшко та В’ячеслав Гладун, а також секретар міської ради Віталій Кайнов.

Спершу міський голова обговорив з Георгієм Поповим стан дороги по вулиці Мужайській, на яку наразі скаржаться багато берегівчан. Особливість цієї вулиці полягає в тому, що її дорога знаходиться на балансі філії «Берегівський автодор». Проте Георгій Попов пояснив, що на той час, коли розчистка вулиці була б ефективною бракувало фінансування, а сьогодні, коли на дворі мороз техніка, яка є у підприємства не буде доцільною. Також керівник «Берегівського райавтодору» наголосив, що наразі вони слідкують за вулицею Мужайською і готові спрацювати в критичний момент. Коли морози дещо спадуть, філія одразу ж візьметься за розчистку цієї дороги. Ще було зазначено, що всі дороги, які на балансі «Берегівськогог автодору» не розчищені. А це вулиці Мукачівська, Мужайська, Стефаника, Мочолівська та Чернишевського.

Реклама

Орос Дюло зазначив, що підприємство «БерегВертікал» за допомогою спецмашини розпочав чистку центральних тротуарів. Проте керівник фірми також наголосив на недостачу персоналу на підприємстві. Міський голова запропонував спробувати на зимовий період наймати контрактників, які будуть працювати лише в той день, коли це потрібно. Попрацювати над цим питанням він доручив своєму заступнику Вячеславу Гладуну. До речі, такий спосіб роботи в Європі практикується вже декілька років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно