Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Говерла" здолала лідера південнокорейського чемпіонату «Поханга» з мінімальним рахунком

"Говерла" здолала лідера південнокорейського чемпіонату «Поханга» з мінімальним рахунком

"Говерла" здолала лідера південнокорейського чемпіонату «Поханга» з мінімальним рахунком
Футбольний клуб «Говерла», який проводить другий навчально-тренувальний збір в турецькій Анталії зіграв товариський матч із лідером південнокорейського чемпіонату - «Похангом». Гол: Фещук...

Футбольний клуб «Говерла», який проводить другий навчально-тренувальний збір в турецькій Анталії зіграв товариський матч із лідером південнокорейського чемпіонату - «Похангом».

ВІДЕО ДНЯ

Гол: Фещук 34;

«Говерла»: Надь (Бабенко), Романчук (Орос), Акакпо, Лисицький , Люлька (гравець на перегляді), Дірсео (Морозенко), Ле Таллек, Трухін (гравець на перегляді), Фещук (Герасимюк), Шацьких, Нікулае.

Реклама

Всі заміни проходили впродовж другого тайму.

Статус поєдинку давав про себе знати обидві команди переважно тримали м’яч на своїй половині поля. Проте корейці скоріше адаптувались до гри і вже до 20 хвилини двічі небезпечно пробивали по воротах Олександра Надя. Ужгородці ж відповіли дальнім ударом Нікулае. На 34-й хвилині Максим Фещук відкрив рахунок у матчі. З 20 метрів Максим зі штрафного філігранно перекинув стінку корейців - воротар лише поглядом супроводжував політ м’яча у власну сітку воріт.

Реклама

В другому таймі на поле поступово почали виходити гравці, які перебувають на перегляді. Сама ж гра проходила в рівній боротьбі, моменти виникали біля обох воріт. Декілька разів рятував наші ворота Олександр Надь після виходу сам-на-сам корейського футболіста. Пізніше його справу продовжив Дмитро Бабенко, який також парирував кілька небезпечних ударів футболістів «Поханга». Нашій команді в атаці не вистачало останнього удару, а подекуди корейців рятував воротар.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно