Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Раніше судимий хлопець обчищав гаражі ужгородців

Раніше судимий хлопець обчищав гаражі ужгородців
Днями за допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 61-річний місцевий житель. Пенсіонер повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка на дверях його гаража викрала звідти...

Днями за допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 61-річний місцевий житель. Пенсіонер повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка на дверях його гаража викрала звідти коробку передач, два титанові диски та два амортизатори до машини.

ВІДЕО ДНЯ

Невдовзі оперативники карного розшуку міськвідділу міліції встановили, що цю крадіжку скоїв 27-річний раніше судимий ужгородець. Вже тривалий час цей чоловік ніде не працює. Піти на крадіжку, каже, його штовхнула відсутність постійного заробітку. Однак працювати не дуже хочеться...

До своїх злочинних «заробітків» молодик готувався заздалегідь. Вдень обирав об’єкт злочину, а дочекавшись сутінків, доводив свій злочинний намір до кінця. Викрадав все, що потрапляло під руку. Викрадені речі наступного ж дня продавав на одному з місцевих ринків.

Реклама

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Крапку у справі серійного «гаражного» крадія поставить суд.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно