Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Партія регіонів" як політична організація має бути заборонена, але це справа вже нової влади – Віктор Балога

"Партія регіонів" як політична організація має бути заборонена, але це справа вже нової влади – Віктор Балога

"Партія регіонів" як політична організація має бути заборонена, але це справа вже нової влади – Віктор Балога
На сьогодні ПР діє як антиукраїнська і антидержавна сила, що послідовно, системно і цілеспрямовано намагається загнати суспільство і всю країну під прес диктатури. Про це заявив лідер Єдиного Центру,...

На сьогодні ПР діє як антиукраїнська і антидержавна сила, що послідовно, системно і цілеспрямовано намагається загнати суспільство і всю країну під прес диктатури. Про це заявив лідер Єдиного Центру, народний депутат України Віктор Балога.

ВІДЕО ДНЯ

Він переконаний, що встановлення диктатури є на сьогодні єдиним змістом діяльності Партії регіонів. Для досягнення цієї мети вона використовує весь протизаконний арсенал – від ухвалення антидемократичних законів до терору міліції і бандитів-тітушок.

Ця партія не має нічого спільного з демократією, бо різко нетерпима до будь-якого політичного змагання. Саме тому в тюрми кинуті політичні опоненти. Саме тому по всій країні людей примусом і залякуванням зганяють у цю партію, яка вже давно стала організованим бандитським угрупованням. Під політичним прикриттям Партії регіонів, її кнопкодавної парламентської фракції влада вчинила терористичну атаку на український народ, внаслідок чого загинули мирні люди. Прагнучи насадити в державі диктатуру свого лідера, вона стала, по суті, фашистською структурою. Адже диктатура – то платформа, опора фашизму.

Реклама

«Свідомий того, що сьогодні неможливо юридично заборонити Партію регіонів, бо Феміда в Україні має їх партійний квиток. Це справа вже нової влади. Однак цю партію можна заборонити фактично: через бойкот на всіх рівнях і масовий вихід тих, кого загнали туди силою. Цей процес вже почався. І його вже не спинити», - заявив Віктор Балога.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно