Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатська область показала всій Україні приклад мудрості, виваженості та толерантності – Ігор Свищо

Закарпатська область показала всій Україні приклад мудрості, виваженості та толерантності – Ігор Свищо

Закарпатська область показала всій Україні приклад мудрості, виваженості та толерантності – Ігор Свищо
Так прокоментував сьогоднішнє позачергове засідання сесії Закарпатської обласної ради уповноважений фракції Партії регіонів Ігор Свищо. На думку політика, те, що в нашому регіоні, не дивлячись на...

Так прокоментував сьогоднішнє позачергове засідання сесії Закарпатської обласної ради уповноважений фракції Партії регіонів Ігор Свищо. На думку політика, те, що в нашому регіоні, не дивлячись на весь рівень напруги, який тримається в Україні останні тижні, вдалося уникнути силових конфліктів, кровопролиття та втручання силових структур у волевиявлення народу, є справжньою ознакою демократії та свободи.

ВІДЕО ДНЯ

«Сьогодні закарпатці змогли вкотре показати, що Європа в Україні починається саме з нашого регіону, де навіть найгостріші конфлікти навчилися вирішувати шляхом мирних переговорів. Як і зазначив під час засідання Олександр Ледида, проти жодного із мітингувальників не відкрито жодної кримінальної справи, ніхто не заважає їм відстоювати власні погляди, ніхто не застосовує проти них сили. Більш того, обласна рада виконала їхню вимогу і створила в регіоні Народну раду. Тепер залишається сподіватися, що цей орган виправдає ті надії, які на нього покладають люди», - зауважив Ігор Свищо.

За словами депутата, закарпатці повинні і надалі триматися обраної стратегії та не розпалювати непотрібні нікому конфлікти у мирному регіоні:

Реклама

«Закарпатці повинні і далі бути прикладом для України. Історія нашої держави уже не раз доказувала, що силові конфлікти та сутички не приводять ні до чого хорошого. Секрет успіху та виходу із кризи – мирні переговори, в яких почутими мають бути усі сторони та думки. Тому закликаю краян не піддаватися на провокації та залишатися такими ж толерантними та мудрими, як і до сьогоднішнього дня».

Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно