Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Яценюк про конкретний план дій і лідера Євромайдану

Яценюк про конкретний план дій і лідера Євромайдану
"Хочу дати відповідь на два питання - план дій і лідер. План дій: ВР після ганебного голосування втратила легітимність, тому ми маємо створити Народну Раду з числа опозиційних депутатів ВР та...

"Хочу дати відповідь на два питання - план дій і лідер. План дій: ВР після ганебного голосування втратила легітимність, тому ми маємо створити Народну Раду з числа опозиційних депутатів ВР та місцевих рад. Народна Рада повинна отримати легітимність від українського народу, тому ми розпочинаємо народне голосування про відставку і недовіру Віктору Януковичу та про підтримку повноважень народної Ради України та про формування нової Констутуції України". Ми оголошуєм про створення Конституційних зборів. До того - повернення до Констутуції 2004, – зазначив Арсеній Яценюк зі сцени Євромайдану.

ВІДЕО ДНЯ

"Про вибори: вони не дають змогу провести вибори у Києві, тому ми починаємо народне голосування по обранню київської міської влади та мера Києва. Користуючись нашими законними повноваженнями, звертаємось до органів міцевої влади створити загони самооборони в кожному районі. Має бути створений народний Уряд, Уряд народної довіри", – додає політик.

Щодо єдиного лідера, то Арсеній Петрович зазначає: "Єдиний лідер тут - український народ, наші завдання - продемонструвати єдніть та рішучість. Будь-хто, хто закликає до штурму адміністративних приміщень, є провокатором. Зайти у приміщення - не означає отримати владу".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно