Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За минулий рік у ДТП на Закарпатті потрапило 86 дітей, 11 з них загинули

За минулий рік у ДТП на Закарпатті потрапило 86 дітей, 11 з них загинули

За минулий рік у ДТП на Закарпатті потрапило 86 дітей, 11 з них загинули
Протягом минулого року на території Закарпатської області сталося 553 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, 81 з них - за участю дітей. 11 дітей загинуло, ще 75 зазнали різного роду травм....

Протягом минулого року на території Закарпатської області сталося 553 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, 81 з них - за участю дітей.

ВІДЕО ДНЯ

11 дітей загинуло, ще 75 зазнали різного роду травм. Рівними частинами розділилася участь дітей у ДТП у якості пішоходів та пасажирів – по 36 у кожному. Семеро дітей-пішоходів загинуло. П’ятеро потрапили у ДТП, будучи керманичами велосипедів, по двоє – мопедів та мотоциклів. Слід зазначити, що лише у трьох пригодах винні самі діти. У всіх інших випадках травмування та загибель дітей були спричинені порушенням Правил дорожнього руху дорослими.

Частіше у ДТП потрапляли діти віком 6–14 років (з них 28 травмувалися та двоє загинуло), та 16-18 років (20 травмовано, п’ятеро загинуло).

Реклама

Вже за 16 днів цього року на території області сталося 8 дорожньо-транспортних пригод, у яких постраждали діти, семеро з них – пішоходи. У результаті ДТП 6 дітей травмовано, двоє загинуло.

Вкотре Державтоінспекція Закарпаття звертається до водіїв – будьте відповідальними. Дотримуйтеся Правил дорожнього руху, від вашої поведінки залежить доля маленьких пішоходів.

Реклама

Шановні батьки! Не залишайте без нагляду дитину на дорозі. Розкажіть про елементарні правила безпеки. Поясніть, що дорогу потрібно переходити переконавшись, що усі водії її бачать і ні в якому разі не бігти. Забезпечте світловідбиваючими елементами одяг дитини. Чим яскравіше буде «світитися» маленький пішохід, тим більше вчасно водій його помітить на дорозі. Бережіть своїх дітей!

Анна Трофімчук, УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно