Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Віктор Погорєлов пропонуватиме Оксані Каліновській посаду головного аріхітектора Ужгорода

Віктор Погорєлов пропонуватиме Оксані Каліновській посаду головного аріхітектора Ужгорода

Віктор Погорєлов пропонуватиме Оксані Каліновській посаду головного аріхітектора Ужгорода
Про те, що саме їй буде запропоновано очолити управління містобудівного комплексу та земельних ресурів і обійняти посаду головного аріхітектора Ужгорода, міський голова Віктор Погорєлов розповів...

Про те, що саме їй буде запропоновано очолити управління містобудівного комплексу та земельних ресурів і обійняти посаду головного аріхітектора Ужгорода, міський голова Віктор Погорєлов розповів сьогодні журналістам по завершенні виконавчого комітету міськради.

ВІДЕО ДНЯ

На сьогодні Оксана Каліновська працює в управлінні містобудівного комплексу та земельних ресурів Ужгородської міської ради на посаді начальника відділу містобудування та архітектури.

За словами Віктора Погорєлова, він вже мав з нею "кілька розмов на тему роботи головним архітектором, і найближчим часом з цього питання буде прийнято рішення".

Реклама

"Я думаю, що запропоную їй стати головним аріхтектором міста. Я вже придиляюсь до неї вже місяців шість, і бачу, що вона достойна. Досить принципова, прямо заявляє, що працюватиме так, як говорить закон", - розповів Віктор Погорєлов.

За його словами, оголошення конкурсу на зайняття посади головного архітектора Ужгорода в цьому випадку не знадобиться, бо Оксана Каліновська вже працює в управлінні, яке, якщо пристане на пропозицію, і очолить.

Реклама

Коментуючи вчорашнє звільнення начальника начальника відділу регулювання земельних відновин Ігоря Куценка, Віктор Погорєлов зазначив, що це "рішення остаточне": Ігоря Куценка, а з ним і головного спеціаліста цього ж відділу Юрія Нілабовича, звільнено. За словами міського голови - через багато недоліків у роботі.

"Недоліків багато, і це вже просто переповнило чашу терпіння, як то кажуть. Постійні недоліки, постійні дрібниці і так далі. Я запропонував йому самостійно звільнитись, сказав, що його робота не задовільняє і викликає багато нарікань у суперечок ужгородців. З ним написав заяву про звільнення і головний спеціаліст відділу Юрій Нілабович", - розповів Віктор Погорєлов.

Тетяна Кашуба

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно