Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Хустщині юнак, що відсидів за крадіжку, пограбував Свято-Миколаївський монастир

На Хустщині юнак, що відсидів за крадіжку, пограбував Свято-Миколаївський монастир

На Хустщині юнак, що відсидів за крадіжку, пограбував Свято-Миколаївський монастир
Зловмисник поцупив золоті вироби – пожертви вірників, які знаходились в іконі Божої Матері… 23-річний житель Хустщини на ім′я Віктор прийшов до чоловічого Свято-Миколаївського монастиря не...

Зловмисник поцупив золоті вироби – пожертви вірників, які знаходились в іконі Божої Матері…

ВІДЕО ДНЯ

23-річний житель Хустщини на ім′я Віктор прийшов до чоловічого Свято-Миколаївського монастиря не молитися, а з метою наживи. Замість покаяння, молодик став нишпорити храмом у пошуках грошей. В іконі Божої Матері запримітив золоті вироби - дари вірників на знак подяки Пречистій Богородиці за вирішення їх проблем.

Про правило, що Боже око все бачить, юнак зовсім забув. Поглянувши, чи поряд нікого немає, відкрив ікону й викрав із неї золоті вироби…

Реклама

Нещодавно настоятель монастиря виявив відсутність ювелірних подарунків, які знаходились в іконі. Священик терміново повідомив про це правоохоронців.

До справи приступив досвідчений оперуповноважений сектору карного розшуку Василь Йовжій. Прийшовши в монастир, міліціонер побачив, що дана територія добре оснащена відеоспостереженням. Під час перегляду відеозаписів оперативник помітив підозрілого хлопця. Не гаючи часу, встановив особу підозрюваного.

Реклама

Ласим до церковного майна виявися 23-річний житель Хустщини на імя Віктор, який у листопаді минулого року звільнився з місць покарання волі, де пробув за крадіжки 2 роки і 1 місяць.

При розмові з міліціонерами у міськвідділі міліції Віктор зізнався у скоєному. За даним фактом розпочато кримінальне впровадження за ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), повідомив заступник начальника Хустського МВ УМВС Іван Хмара. Молодому зловмиснику знову «світить» тюрма, з якої він нещодавно повернувся.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно