Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині пройшли треті районні змагання з пішохідного туризму "Різдвяні перегони"

На Тячівщині пройшли треті районні змагання з пішохідного туризму "Різдвяні перегони"

На Тячівщині пройшли треті районні змагання з пішохідного туризму "Різдвяні перегони"
Днями у спортзалі Буштинської гімназії-інтернат пройшли треті районні змагання з пішохідного туризму «Різдвяні перегони». Взяти участь у спортивній боротьбі та продемонструвати свою майстерність у...

Днями у спортзалі Буштинської гімназії-інтернат пройшли треті районні змагання з пішохідного туризму «Різдвяні перегони».

ВІДЕО ДНЯ

Взяти участь у спортивній боротьбі та продемонструвати свою майстерність у такому складному та екстремальному виді спорту мали можливість учні Буштинської, Тячівської, Вонігівської та інших шкіл району, – повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Відбувся спортивний захід за активного сприяння управління освіти молоді та спорту райдержадміністрації, завідуючого сектору з питань фізичної культури та спорту державної адміністрації Василя Герчака, директора Центру дитячої та юнацької творчості Лесі Кузнєц та голови спортивного клубу «Не межа…» Віталія Вовчика.

Реклама

Протягом кількох годин юні спортсмени поборолись у молодшій та старшій вікових категоріях серед дівчат та хлопців. Учні долали перешкоди з особливою витримкою та наполегливістю, прикладаючи максимум зусиль, щоб не підвести команду та проявити себе якнайкраще.

Василь Герчак разом з Віталієм Вовчиком провели церемонію нагородження та привітали переможців. Поважний гість наголосив на постійному сприянні місцевої влади у розвитку і популяризації даного та інших видів спорту на Тячівщині, адже заняття спортом – це, насамперед, здоров’я молодого покоління. Відтак він побажав всім учасникам впевненості, оптимізму, подальших спортивних досягнень та вручив переможцям і призерам змагань омріяні кубки, медалі та грамоти.

Реклама

За підсумками змагань, у старшій віковій категорії, команда Клубу альпінізму та скелелазіння «Не межа» показала найкращі результати та опинилась на першій сходинці п’єдесталу, команда Вонігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів посіла почесне друге місце і третє місце дісталось команді Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

Серед молодших учасників найбільш вправними виявились учні Буштиньскої гімназії-інтернату: заслужену перемогу завоював Меркулов Нікіта, другий результат показав Ливринц Вадим і третє місце здобула Сабадош Вікторія.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно