Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Пожежники врятували від смерті 24-річну жінку та її дворічну донечку

Пожежники врятували від смерті 24-річну жінку та її дворічну донечку

Пожежники врятували від смерті 24-річну жінку та її дворічну донечку
13 січня о 03:05 до оперативно-рятувальної служби Іршавського району надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку. Загорання в квартирі виявила сусідка, що мешкає на...

13 січня о 03:05 до оперативно-рятувальної служби Іршавського району надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку. Загорання в квартирі виявила сусідка, що мешкає на другому поверсі, яка серед ночі прокинулася через відчуття диму. Жінка негайно заходилася викликати рятувальників.

ВІДЕО ДНЯ

Коли працівники ДСНС прибули на місце події, сходова клітина на першому поверсі майже повністю була заповнена димом а вхідні двері в квартиру охоплені вогнем.

Жінка з дитиною, які на той час мешкали у квартирі, вибігли на балкон. Оскільки висота до землі була досить значною, змоги спуститися самотужки, та й ще з двохрічною дитиною на руках, у неї не було. Довелося чекати рятувальників.

Реклама

Не гаючи ні хвилини, бійці чергового відділення 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини на чолі з командиром Василем Суханом встановили трьохколінну драбину та зняли з балкону 24-річну жінку та її дворічну донечку.

На щастя, врятовані ще не встигли сильно надихатися чадного газу. Після надання їм першої долікарської допомоги від подальшої госпіталізації відмовились.

Реклама

Ліквідовано загорання о 03:47. В результаті пожежі знищено вхідні двері та закопчено стіни. Причиною пожежі ймовірно стало коротке замкнення електропроводки.

У ДСНС України у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно