Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заради випивки чоловік пішов красти до сусідки: знайшов лиш вино і консервацію

Заради випивки чоловік пішов красти до сусідки: знайшов лиш вино і консервацію

Заради випивки чоловік пішов красти до сусідки: знайшов лиш вино і консервацію
Окрім вина домашнього виготовлення, викрав ще й консервацію на закуску. Про крадіжку вина та консервації зі свого підвалу до Іршавського райвідділу міліції повідомила 40-річна жителька села...

Окрім вина домашнього виготовлення, викрав ще й консервацію на закуску.

ВІДЕО ДНЯ

Про крадіжку вина та консервації зі свого підвалу до Іршавського райвідділу міліції повідомила 40-річна жителька села Загаття. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та інспектор–кінолог Вячеслав Сокач із собакою Хенком.

Доки міліціонери документували дану крадіжку, службова собака на городі потерпілої виявила банку розбитої консервації, яку вночі загубив крадій.

Реклама

Господарка розповіла правоохоронцям, що, прокинувшись вранці, вона виявила зірваний замок на дверях підвального приміщення й пропажу 30 літрів вина домашнього виготовлення та 7 банок домашньої консервації.

Довго шукати крадія оперуповноваженому карного розшуку Михайлу Сухану та інспектору-кінологу Вячеславу Сокачу не довелось, адже собака показала їм напрямок, куди пішов зловмисник. А напередодні у потерпілої працював односільчанин, який проживав саме в тому напрямку… Правоохоронці запросили підозрюваного до райвідділу, де він зізнався у скоєному.

Реклама

Виявляється, чоловікові захотілось випити, грошей на це не мав, тож вирішив щось вкрасти. Згадав, що бачив у підвалі сусідки вино. Взяв «кусачки» і, переконавшись, що господарі сплять, пішов вночі до їх підвального приміщення, де зірвав на дверях замок. З підвалу вкрав три скляні бутлі з вином, домашню консервацію та сік. По дорозі додому одну банку з маринованим перцем розбив, її й знайшов на городі розумний Хенк.

За даним фактом слідчий Іршавського райвідділу міліції ст. лейтенант Іван Котубей відкрив кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Тепер зловживання алкоголем може закінчитись для чоловіка криміналом.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно