Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 19-річний хлопець жорстоко вбив пенсіонерку та втік "на заробітки" в Росію

19-річний хлопець жорстоко вбив пенсіонерку та втік "на заробітки" в Росію

19-річний хлопець жорстоко вбив пенсіонерку та втік "на заробітки" в Росію
Вечірньої пори до чергової частини Свалявського РВ УМВС надійшло повідомлення від мешканця с. Абранка Воловецького району про те, що він виявив у будинку мертвою свою тітку. На місце пригоди...

Вечірньої пори до чергової частини Свалявського РВ УМВС надійшло повідомлення від мешканця с. Абранка Воловецького району про те, що він виявив у будинку мертвою свою тітку.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група, керівництво Свалявського райвідділу, а саме його начальник полковник міліції Людвіг Файт, заступник начальника – начальник кримінальної міліції Василь Папіш та керівництво УМВС України в Закарпатській області.

Як з′ясували правоохоронці, померлою виявилася 72–річна місцева мешканка, яка проживала сама в будинку. При огляду тіла стало відразу зрозуміло, що жінка померла не своєю смертю.

Реклама

Правоохоронці ретельно вивчили обставини події, почали відпрацьовувати різні версії скоєння цього вбивства. Було перевірено піднаглядовий елемент, здійснено подворовий обхід мешканців села Абранка та інші заходи. Все це робилося правоохоронцями, щоб скоріше вирахувати нелюда, який скоїв цей злочин.

Розкриттям даного резонансного злочину керував безпосередньо заступник начальника УМВС - начальник кримінальної міліції полковник міліції Михайло Немеш.

Реклама

І от наполегливі пошуки та клопітка робота міліціонерів нарешті дали позитивний результат. В поле зору правоохоронців потрапив місцевий 19–річний мешканець, який в минулому мав конфлікт з померлою. Підозру в міліціонерів викликав той факт, що хлопчина на сам Святвечір несподівано для рідних вирішив поїхати на сезонні роботи в Росію…

Завдяки зібраним беззаперечним доказам, сумнівів у тому, що вбивство пенсіонерки скоїв саме цей юнак, у міліціонерів немає. Вживаються заходи щодо затримання підозрюваного в Росії й доставлення його на Закарпаття, де він постане перед слідством і судом.

Начальник Свалявської міліції Людвіг Файт подякував своїм колегам за пророблену роботу, відзначив оперативність розкриття цього злочину. Також він запевнив, що працівники Свалявського РВ УМВС завжди готові до виконання покладених на них обов’язків, про що красномовно свідчить розкриття вбивства в с.Абранка Воловецького району.

Реклама

Сергій Кубаш, Свалявський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно