Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери перевіряють кафе та бари на факт продажу неповнолітнім спиртних напоїв

Міліціонери перевіряють кафе та бари на факт продажу неповнолітнім спиртних напоїв

Міліціонери перевіряють кафе та бари на факт продажу неповнолітнім спиртних напоїв
Останніми роками в нашій державі алкоголізм значно поширився серед підлітків. Кількість дітей, що вживають спиртні або тютюнові вироби щоразу зростає. Правоохоронці ввели у практику проводити з...

Останніми роками в нашій державі алкоголізм значно поширився серед підлітків. Кількість дітей, що вживають спиртні або тютюнові вироби щоразу зростає. Правоохоронці ввели у практику проводити з відповідними службами спільні рейди з виявлення реалізації алкоголю та тютюну тим, кому ще не має 18. Правоохоронці навідують час від часу місцеві бари та кафе, проводять інструктаж з особами, які продають хміль неповнолітнім.

ВІДЕО ДНЯ

До 18 років не продавати цигарок та спиртних напоїв – так записано в законі. Проте, закони писані далеко не всім. Часто продавці, щоб реалізувати товар, не звертають увагу на вік покупця. Власне і батьки часто відправляють своїх чад за спиртним чи сигаретами для себе.

Старший дільничний інспектор Віталій Деяк каже: "За час роботи у Вишкові не бачив, аби дитина купувала алкоголь. Разом з журналістами відправився перевіряти заклади, де реалізовують спиртне. Офіціантка Катерина каже, що вік особи, яка навідується у їхнє кафе, визначають в основному за зовнішнім виглядом. Проте інколи не завадить попросити й документ, який засвідчує особу. Продаж алкоголю малолітнім передбачає адміністративну відповідальність. Якщо взяти до уваги, що останніми роками алкоголізм почастішав серед підлітків, а кількість дітей, що вживають спиртні або тютюнові вироби щораз зростає – то це перетворюється на справжню біду для суспільства".

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно