Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Цьогоріч міська влада Берегова сподівається втілити давню мрію – реконструювати площу Героїв

Цьогоріч міська влада Берегова сподівається втілити давню мрію – реконструювати площу Героїв

Цьогоріч міська влада Берегова сподівається втілити давню мрію – реконструювати площу Героїв
Днями у міській раді Берегова з ініціативи мера було проведено нараду за участі профільних управлінь, де обговорювали пункти бюджету міста на 2014 рік. Цього разу йшлося про використання коштів...

Днями у міській раді Берегова з ініціативи мера було проведено нараду за участі профільних управлінь, де обговорювали пункти бюджету міста на 2014 рік.

ВІДЕО ДНЯ

Цього разу йшлося про використання коштів спецфонду, зокрема бюджету розвитку та дорожнього фонду. У 2014 році мерія планує провести поточні ремонти вулиць Корятовича, Пляжної, Тіноді, Фабричної, Легоцького, Кініжі, Лесі Українки, Акацфи, Гагаріна, Казінці, Бако Габора, Баттяні, Фюзеші, Суворова, Вокзальної, Лоняї, Гуци, Гвадані та проспекту Геологів.

Окрім цього зосереджено увагу і на капітальному ремонту тротуарів. Деякими з них, наприклад, по вул. Мужайській (від заправки «Окко» до магазину «Требішов») та вздовж «Оазиса» мешканці неохоче користуються, оскільки ці об’єкти не в належному стані.

Реклама

Також планується капітальний ремонт тротуарів на бульварі Дюли Іллейша та вул. Б. Хмельницького (до школи № 4). Біля пішохідних «зебр» (райони ЗОШ № 4, магазину «Пріма», на вул. Мужайській) планують облаштувати пішохідні світлофори.

Цьогоріч міська рада сподівається втілити й давню мрію – реконструювати площу Героїв. До переліку вулиць, де розраховують провести капітальний ремонт входять: Белінського (Затишне), Петефі (Чопівка), Гелей Катони Іштвана (Буча), Крива, Корятовича (завершити прокладання бруківки), І. Франка (на території заміни системи водопостачання).

Реклама

На вул. Чігасуг, Комарова, Пачовського, Іллейш Бейли, Верховинської та Сентфелд має розпочатися виконання робіт. Капітальний ремонт прибудинкових територій у мерії мають намір провести на вул. Мужайській, Шевченка, Стефаника та В. Гуци, а також у провулку Мукачівському. Дані проекти винесемо на засідання чергової сесії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно