Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Одне з лісництв Закарпаття незаконно вирубало близько 100 ялинок до новорічних свят

Одне з лісництв Закарпаття незаконно вирубало близько 100 ялинок до новорічних свят

Одне з лісництв Закарпаття незаконно вирубало близько 100 ялинок до новорічних свят
Закарпатська міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері встановила, що лісова охорона у Брустурянському лісництві незаконно нарубала близько 100...

Закарпатська міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері встановила, що лісова охорона у Брустурянському лісництві незаконно нарубала близько 100 ялинок.

ВІДЕО ДНЯ

Відомості про вчинення правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 364 КК України. (зловживання влади або службовим становищем) відносно працівників державної лісової охорони та службових осіб правоохоронного органу внесено до ЄРДР. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

За інформацією старшого прокурора міжрайонної прокуратури Олександра Дербака, проведено перевірку додержання вимог природоохоронного законодавства у Плайському лісництві ДП «Брустурянське ЛМГ». Встановлено, що працівники державної лісової охорони та службові особи правоохоронного органу, зловживаючи своїм службовим становищем з березня по квітень 2013 року незаконно провели рубку близько ста дерев породи ялина на лісосіці суцільно-санітарної рубки Плайського лісництва ДП «Брустурянське ЛМГ.

Реклама

Причому відбулося це після анулювання керівником підприємства лісорубного квитка та прийняття рішення першого заступника головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області про тимчасову заборону заготівлі деревини на вказаній ділянці.

Незаконно зрубано близько сотні дерев у межах лісосіки Плайського лісництва ДП «Брустурянське ЛМГ», у зв’язку з чим державі завдано тяжких наслідків у вигляді спричинення матеріальної шкоди на суму понад 395 тис.грн.

Реклама

Сума заподіяних збитків державі підтверджена рішеннями господарського суду Закарпатської області, Львівського апеляційного господарського суду від та Вищого господарського суду України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно