Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Херсонські активісти Медведчука назвали закарпатських "ударівців" провокаторами

Херсонські активісти Медведчука назвали закарпатських "ударівців" провокаторами

Херсонські активісти Медведчука назвали закарпатських "ударівців" провокаторами
Активісти Громадського руху «Український вибір» в Херсонській області засудили провокаційну заяву прес -служби партії УДАР в Закарпатській області , в якому Віктор Медведчук був оголошений «persona...

Активісти Громадського руху «Український вибір» в Херсонській області засудили провокаційну заяву прес -служби партії УДАР в Закарпатській області , в якому Віктор Медведчук був оголошений «persona non grata ». У заяві Андрія Клочко, зробленій від імені активістів Руху йдеться :

ВІДЕО ДНЯ

«У с. Жданіево Закарпатської області 4 січня 2014 року до відносно лідера Громадського руху «Український вибір » Віктора Медведчука прихильники опозиції здійснили провокацію, мета якої - дестабілізувати діяльність Руху.

Ми , члени та прихильники « Українського вибору», закликаємо лідера « УДАРу » припинити розколювати суспільство. При всій повазі до спортсмена Віталію Кличку хочеться йому нагадати , що політика - це не бокс , а тому методи , прийнятні в боксі , неприйнятні в політиці. «УДАР» виходу з політичної та економічної кризи не добитися.

Реклама

Ні для кого не секрет , що нічого ділового партія « УДАР» запропонувати і реалізувати не може. Єдине , на що вона здатна - займатися провокаціями і сіяти розбрат у суспільстві. І оголошення лідера «Українського вибору» персоною нон грата - яскраве тому підтвердження.

Однак « persona non grata » номер один в Україні - Віталій Кличко . Він активно сприяє розколу держави і закликає до цього ж народ.

Реклама

Ми, члени та прихильники ГР « Український вибір» на Херсонщині , засуджуємо чергові провокаційні дії опозиціонерів. Вважаємо, що боксер Віталій Кличко повинен покинути політику і зайнятися тією справою, в якій він професіонал, а не тим, в чому він мало що розуміє».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно