Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Причиною втечі 16-річної дівчини з дому стала надмірна опіка батьків

Причиною втечі 16-річної дівчини з дому стала надмірна опіка батьків

Причиною втечі 16-річної дівчини з дому стала надмірна опіка батьків
Через надмірну опіку батьків, в пошуках кращої долі, юна втікачка пішла з дому та опинилася на вокзалів в сусідній області – одна, без житла, грошей та тепла. Нагадаємо, що днями до чергової...

Через надмірну опіку батьків, в пошуках кращої долі, юна втікачка пішла з дому та опинилася на вокзалів в сусідній області – одна, без житла, грошей та тепла.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, що днями до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від 47-річного місцевого мешканця про те, що 2 січня, близько 06.30, його 16-річна донька вийшла з дому в невідомому напрямку і по теперішній час місце знаходження її невідоме, а її мобільний телефон відключений.

Під час бесіди з міліціонерами неповнолітня розповіла, що втекла з дому через надмірну опіку батьків над нею. Думала, що достатньо доросла, йможе сама про себе подбати, жити окремо, розпоряджатися своєю долею на свій розсуд, так би мовити пішла з дому – шукати кращої долі…

Реклама

Зусиллями працівників ужгородської міліції неповнолітню-втікачку було знайдено. Дівчина знаходилася на одному з вокзалів сусідньої області. Наразі вона пебуває за місцем проживання.

P.S. Правоохоронці звертаються до всіх батьків, а особливо до тих батьків, хто виховує дитину-підлітка. Ви повинні налагодити зв’язок з вашою дитиною, перш за все через спілкування, яке покаже дитині, що ви піклуєтеся про неї. Навчіться розуміти світ, в якому живе ваш підліток, поставте себе на його місце, і ви зможете не тільки домогтися їхньої довіри, а й зможете краще зрозуміти їх. Як відомо довіра до кого-небудь полягає в практиці. Вона може бути побудовано тільки на багатозначних відносинах, які спрощуються хорошим спілкуванням.

Реклама

Пам’ятайте, щоб бути хорошим батьком, вам також потрібно бути хорошим другом.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно