Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородцю не вдалось зустріти Новий рік на Театральній з "косяком" марихуани

Ужгородцю не вдалось зустріти Новий рік на Театральній з "косяком" марихуани

Ужгородцю не вдалось зустріти Новий рік на Театральній з "косяком" марихуани
Зустріти Новий рік молодий чоловік хотів не лише з келихом шампанського в колі друзів, а й ще викурити «косяк»… На площі Театральній в Ужгороді інспектори роти патрульної служби міськвідділу...

Зустріти Новий рік молодий чоловік хотів не лише з келихом шампанського в колі друзів, а й ще викурити «косяк»…

ВІДЕО ДНЯ

На площі Театральній в Ужгороді інспектори роти патрульної служби міськвідділу міліції за куріння у невстановленому місці зупинили у саму Новорічну ніч 22-річного місцевого мешканця.

Під час складання правоохоронцями адмінпротоколу молодик сильно нервував, поводився підозріло, що викликало підозру у міліціонерів. На запитання, чи є у нього які-небудь заборонені предмети, правопорушник добровільно, в присутності понятих, видав металевий пристрій для куріння – мундштук, та паперовий згорток з подрібленою речовинию рослинного походження зеленого кольору, схожу на марихуану, вагою близько двох грам. Вилучене «зілля» направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Реклама

За куріння у невстановленому місці на правопорушника складено протокол за статтею 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях), за що передбачено попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

А от за зберігання наркотиків на нього очікує кримінальна відповідальність. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно