Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Недотримання водієм правил дорожнього руху призвело до травмування 4 людей, серед яких була 10-річна дитина (ФОТОФАКТ)

Недотримання водієм правил дорожнього руху призвело до травмування 4 людей, серед яких була 10-річна дитина (ФОТОФАКТ)

Недотримання водієм правил дорожнього руху призвело до травмування 4 людей, серед яких була 10-річна дитина (ФОТОФАКТ)
Ввечері на перехрестя вул.Колгоспної, що в м.Хуст, мчали карети швидкої допомоги, щоб врятувати людські життя. Тут сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів ВАЗ-2106 та...

Ввечері на перехрестя вул.Колгоспної, що в м.Хуст, мчали карети швидкої допомоги, щоб врятувати людські життя. Тут сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів ВАЗ-2106 та «Опель-Вектра», в яких серед пасажирів була дитина.

ВІДЕО ДНЯ

На місці ДТП правоохоронці встановили, що водій автомобіля марки ВАЗ-2106, здійснюючи виїзд з вул.Колгоспної на обїздну дорогу м.Хуст, не надав перевагу в русі автомобілю марки Опель-Вектра. Внаслідок ДТП чотири пасажири, серед яких була 10-річна дитина, з численними травмами різного ступеню важкості потрапили до хустської районної лікарні. Автомобілі доставлено на штрафмайданчик Хустського МВ УМВС.

Недотримання водієм правил дорожнього руху призвело до травмування 4 людей, серед яких була 10-річна дитина (ФОТОФАКТ) – 01
Реклама

Ще одна аварія сталася того ж вечора в селі Іза Хустського району. 25-річний водій, житель одного з сіл Хустського району, рухаючись по автодорозі Хуст-Міжгір′я, на виїзді з с.Іза допустив наїзд на 59-річну жінку, яка переходила дорогу. Лікарі до останнього боролися за життя жінки, проте врятувати її не вдалося. Експертиза засвідчила, що водій був тверезий. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Хустського МВ УМВС.

Шановні водії та пішоходи! Правоохоронці вже вкотре нагадують: не нехтуйте правилами Дорожнього руху. Адже кожен пункт правил Дорожнього руху написаний ціною людського життя.

Реклама

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно