Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Зловмисник напав на жінку посеред темного провулку і погрожуючи розправою відібрав сумочку з грошима

Зловмисник напав на жінку посеред темного провулку і погрожуючи розправою відібрав сумочку з грошима

Зловмисник напав на жінку посеред темного провулку і погрожуючи розправою відібрав сумочку з грошима
32-річна пані Олена з Дубового працює у місцевому торгівельному центрі. Зачиняється торгівельна точка пізно, тому іноді їй назустріч виходить хтось з рідних. Однак того дня усі були...

32-річна пані Олена з Дубового працює у місцевому торгівельному центрі. Зачиняється торгівельна точка пізно, тому іноді їй назустріч виходить хтось з рідних. Однак того дня усі були зайняті...

ВІДЕО ДНЯ

Дорогою додому був тільки один неприємний відрізок - прохід через вузенький затемнений провулок, що давав змогу значно скоротити шлях. Жінка ще подумала, чи не податися в обхід, однак тут всього кількадесят метрів, тож вирішила - прошмигне швиденько. Несподівано перед нею з темряви "виросла" чоловіча постать. Нічого не кажучи, пізній перехожий рвонув сумку. Підсвідомо жінка готувалася до такого розвитку подій, бо тільки ще міцніше обхопила свою річ руками. Зухвалець пригрозив, а далі з усієї сили ударив суперницю по обличчю і, заволодівши бажаним, кинувся геть.

На щастя, "мобільник" залишився в кишені пані Олени. Прийшовши до тями, жінка одразу набрала номер директора торгівельного комплексу. Підприємець ще закінчував справи в магазині. За хвилину він уже був на місці пригоди. Разом зателефонували в міліцію, а самі, не чекаючи прибуття опергрупи, машиною поїхали вулицями нічного селища, сподіваючись натрапити на зухвальця.

Реклама

Невдовзі біля закинутої будівлі зауважили місцевого 41-річного жителя Миколу. Той чомусь кинувся утікати. Потерпіла впізнала - це був саме він, своїми підозрами поділилася з в.о. начальника Дубівського відділення міліції Юрієм Руснаком, який оперативно прибув за викликом. Миколу, або як його називають місцеві - Мауглі, досвідчений міліціонер добре знав. Чоловік давно ступив на кримінальну стежку. Власної сім’ї так і не створив, проживає з братом. На його обійсті часто "газдує" горілка. Коли того ж вечора Юрій Руснак відшукав Миколу, той саме частувався продуктами із сумки пані Олени. Правда, скуштував частину награбованого. На щастя, витратити гроші, що містилися у сумочці, не встиг. Тепер Миколі доведеться знову сісти за ґрати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно