Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Міжгірщині зафіксовано факт перешкоджання роботи слідчих

На Міжгірщині зафіксовано факт перешкоджання роботи слідчих

На Міжгірщині зафіксовано факт перешкоджання роботи слідчих
В ході проведення слідчими прокуратури Закарпатської області спільно з міліцією слідчих дій по кримінальному провадженню двоє непрацюючих закарпатців вчинили їм опір. За цим фактом розпочато...

В ході проведення слідчими прокуратури Закарпатської області спільно з міліцією слідчих дій по кримінальному провадженню двоє непрацюючих закарпатців вчинили їм опір. За цим фактом розпочато розслідування.

ВІДЕО ДНЯ

Подію зареєстровано в єдиному обліку. Нагадуємо, у відповідності до статті 345 ККУ. Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу:

1. Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

2. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу або його близьким родичам тяжкого тілесного ушкодження у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років.

Реклама

4. Дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, вчинені організованою групою.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно