Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жахлива аварія на Іршавщині: п’яний водій збив відразу 9 хлопців, семеро із них є ще школярами

Жахлива аварія на Іршавщині: п’яний водій збив відразу 9 хлопців, семеро із них є ще школярами

Жахлива аварія на Іршавщині: п’яний водій збив відразу 9 хлопців, семеро із них є ще школярами
У селі Брід, Іршавського району нетверезий 27-річний водій іномарки не впоравшись із керуванням і травмував дев’ять неповнолітніх, які знаходились на узбіччі дороги біля розважального...

У селі Брід, Іршавського району нетверезий 27-річний водій іномарки не впоравшись із керуванням і травмував дев’ять неповнолітніх, які знаходились на узбіччі дороги біля розважального закладу.

ВІДЕО ДНЯ

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько о півночі. В цей вечір у селі Брід молоді люди, серед яких було 7 старшокласників відпочивали у одному із місцевих диско-барів. Коли один із них запалив цигарку у приміщенні бармен попросив їх вийти на вулицю, так як у закладі не заведено палити.

В цей час 27-річний житель села Дешковиця «гостився» у Іршаві, та як згодом було з’ясовано, дозволив собі хильнути оковитої. Після цього чоловік сів за кермо свого автомобіля Фольцваген Гольф і на невеликий швидкості поїхав у напрямку села Загаття. Заїхавши у село Брід водій помітив натовп людей на узбіччі дороги та різко натиснув на гальмо. Це викликало занос автомобіля. Іномарку різко розвернуло та кинуло в у натовп хлопців. Рух зупинили лише сходи місцевого магазину.

Реклама

Як розповів, старший слідчий Іршавського районного відділу міліції старший лейтенант Іван Роман, внаслідок зіткнення 9 молодих людей госпіталізовано, із яких троє знаходяться у реанімації та шестеро у травматологічному відділенні. Один із потерпілих в ДТП у край важкому стані.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Водієві загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Реклама

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно