Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Епідемії грипу на Закарпатті немає

Епідемії грипу на Закарпатті немає
За словами начальника відділу епіднагляду та санітарної охорони території Вікторії Дьордяй протягом останнього тжня до лікувально-профілактичних закладів області звернулося 2444 особи з приводу...

За словами начальника відділу епіднагляду та санітарної охорони території Вікторії Дьордяй протягом останнього тжня до лікувально-профілактичних закладів області звернулося 2444 особи з приводу захворювання на ГРВІ та грип. Серед захворілих 69,0% становлять діти віком до 17 років. Госпіталізовано 6,0% від усіх захворілих (148 осіб), з яких 86,0% становлять діти.

ВІДЕО ДНЯ

Показник захворюваності на грип та ГРВІ серед населення області на 54,0% нижче епідемічного порогу та відповідає середнім багаторічним рівням спостереження. Епідемічних порогів на адмінтериторіях регіону не досягнуто.

З початку епідемічного сезону, з метою специфічної профілактики, проти грипу щеплено 4684 особи медичного та епідемічного ризику.

Реклама

Інформація щодо реєстрації випадків поствакцинальних ускладнень при застосуванні імунобіологічних препаратів проти грипу із закладів охорони здоров’я області не надходила.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно