Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатським пенсіонерам до 25 числа пообіцяли виплати повністю пенсію

Закарпатським пенсіонерам до 25 числа пообіцяли виплати повністю пенсію

Закарпатським пенсіонерам до 25 числа пообіцяли виплати повністю пенсію
Станом на 24 грудня в регіоні профінансовано виплату пенсій на 97% від загальної потреби, а до 25 грудня буде забезпечено 100% потреб у коштах на виплату пенсій усім 300 тис пенсіонерів Закарпаття,...

Станом на 24 грудня в регіоні профінансовано виплату пенсій на 97% від загальної потреби, а до 25 грудня буде забезпечено 100% потреб у коштах на виплату пенсій усім 300 тис пенсіонерів Закарпаття, відповідно до графіка виплати пенсій.

ВІДЕО ДНЯ

У вівторок, 24 грудня, проведено нараду щодо виконання планових показників по надходженню єдиного соціального внеску та власних доходів Пенсійного фонду та належного фінансування виплати пенсій у кінці грудня поточного року та у першій декаді січня наступного. У нараді взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасія Пентек, керівники профільних управлінь.

За словами Анастасії Пентек, станом на 23 грудня поточного року головним управлінням Пенсійного фонду планові показники по надходженню власних коштів за січень-грудень 2013 року виконано на 100%. При завданні 16 735, 3 тис.грн. до бюджету Фонду надійшло з початку року 16 833, 2 тис.грн., що більше доведеного річного завдання на 97, 9 тис.грн.

Реклама

Протягом 11 місяців поточного року в результаті вжитих заходів органів Державної виконавчої служби по області надійшло до бюджету Пенсійного фонду України коштів на суму 20 млн.грн., що на 5,8 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Виплата пенсій проводиться з 4 по 25 числа щомісяця.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно