Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Завідувача заочного відділення у Хусті суд вирішив тримати під вартою

Завідувача заочного відділення у Хусті суд вирішив тримати під вартою

Завідувача заочного відділення у Хусті суд вирішив тримати під вартою
Сьогодні, 23 грудня стосовно завідувача заочного відділення Закарпатського лісотехнічного державного вищого начального закладу «Національний лісотехнічний університет України», Хустським районним...

Сьогодні, 23 грудня стосовно завідувача заочного відділення Закарпатського лісотехнічного державного вищого начального закладу «Національний лісотехнічний університет України», Хустським районним судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ВІДЕО ДНЯ

Передувало цьому затримання працівниками міліції 20 грудня викладача, у службовому кабінеті якого вилучили 6830 гривень, отриманих від студентів - повідомив Хустський міжрайонний прокурор Іван Кайло.

Ці кошти,- розповідає прокурор, - педагог вимагав та отримував від «заочників» за складання заліків, іспитів та пропуски занять. Відтак, завідувача заочного відділення було затримано та вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Реклама

Довідка:

ч.4 ст. 368 КК України - діяння, передбачене частиною другою або третьою цієї статті, предметом якого була неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди, - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі спеціальною конфіскацією та з конфіскацією майна.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно