Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Нардеп від Закарпаття увійшов до складу Народного об’єднання "Майдан"

Нардеп від Закарпаття увійшов до складу Народного об’єднання "Майдан"

Нардеп від Закарпаття увійшов до складу Народного об’єднання "Майдан"
Народне віче на Євромайдані у Києві ухвалило резолюцію про cтворення загальнонаціональної організації Народне об’єднання “Майдан”. До складу Ради народного об’єднання “Майдан” увійшли Валерій...

Народне віче на Євромайдані у Києві ухвалило резолюцію про cтворення загальнонаціональної організації Народне об’єднання “Майдан”.

ВІДЕО ДНЯ

До складу Ради народного об’єднання “Майдан” увійшли Валерій Пацкан,Тарас Бойків, Олексій Гарань, Василь Гацько, Ігор Жданов, Андрій Іллєнко, Ірена Карпа, Сергій Квіт, В’ячеслав Кириленко, Ігор Коліушко, Віталій Кличко, Руслан Кошулинський, Іван Крулько, Руслана Лижичко, Ігор Луценко, Юрій Луценко, Марія Матіос, Андрій Мохник, Олег Осуховський, Андрій Парубій, Сашко Положинський, Петро Порошенко, Віталій Портников, Сергій Рахманін, Єгор Соболєв, Сергій Соболєв, Олександр Сушко, Вікторія Сюмар, Борис Тарасюк, Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Олег Тягнибок, Валерій Чалий, Віктор Чумак, Тетяна Чорновіл, Зорян Шкіряк, Єлизавета Щепетильникова, Арсеній Яценюк.

Співголовами ради новоствореного “Майдану” – Сергій Квіт, Руслана Лижичко, Віталій Кличко, Юрій Луценко, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок.

Реклама

“Громадські діячі і політики повинні об’єднати свої зусилля задля того, щоб змінити країну. Мільйони українців, вийшовши на вулиці, висловили своє невдоволення владою, яка жодним чином не турбується про свій народ. Однак тільки змінивши владу в нашій країні можливі зміни”, - заявив Валерій Пацкан, який є Головою Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин, очолює Закарпатську обласну партійну організацію УДАРу.

За його словами, до “Майдану” повинні приєднатися більшість українців. Це дасть можливість активним і цілеспрямованим людям взяти участь у централізованих та місцевих акціях, у підготовці програми дій нової влади.

Реклама

“Ми були, є і надалі готові до тривалої боротьби, до того, що Майдан стоятиме і боротиметься рівно доти, доки Янукович не почує голос мільйонів. Майдан – це постійно діючий осередок спротиву. Вся Україна має стати єдиним майданом, що очистить від Януковича нашу країну…Це і є наша вільна Україна, територія, яка вже непідвладна Януковичу”, – зазначено у резолюції Майдану.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно