Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Свалявщині пройшов чемпіонат Закарпаття з класичного жиму серед чоловіків (ФОТО)

На Свалявщині пройшов чемпіонат Закарпаття з класичного жиму серед чоловіків (ФОТО)

На Свалявщині пройшов чемпіонат Закарпаття з класичного жиму серед чоловіків (ФОТО)
В суботу 21 грудня на Свалявщині в селі Поляна, в спорткомплексі «Олімпія» , за палкої підтримки голови Свалявської РДА - І.Дрогобецького та депутата Верховної ради України – великого...
ВІДЕО ДНЯ

В суботу 21 грудня на Свалявщині в селі Поляна, в спорткомплексі «Олімпія» , за палкої підтримки голови Свалявської РДА - І.Дрогобецького та депутата Верховної ради України – великого шанувальника спорту – М.Ланьо, відбувся відкритий чемпіонат Закарпатської області з класичного жиму серед чоловіків та ветеранів.

Змагання відкривали: заступник голови Свалявської РДА –Юрій Кошеля, голова Закарпатської обласної федерації пауерліфтингу–Андрій Федоришко та тренер команди «Атлет» зі Свалявщини – Іван Фалес.

Реклама

В змаганні взяли участь 26 спортсменів з Перечинського, Свалявського, Мукачівського та Ужгородського районів.

В ваговій категорії до 59 кілограм призерами стали спортсмени зі Свалявщини. Золоті медалі дістались Василь Дробіт, другим став Василь Фалес та на третій сходинці розташувався Михайло Сокач.

Реклама

В ваговій категорії до 66 кілограм трійка презерів виглядала так: 1- місце – Іванчо Євгеній (Свалява), 2-місце – Гузинець Роман (Мукачівський р-н) та 3-е місце – Василь Попович (Свалявський р-н).

В ваговій категорії до 75 кілограм золота виборов Криса Євген (Ужгородський р-н), срібло , Коцка Богдан (Перечинський р-н) та бронза дісталась Чокнадію Михайлу (Ужгородський р-н).

В ваговій категорії до 83 кілограм першим став Шлехта Олександр (Ужгородський р-н), другим Кохан Станіслав (Мукачвський р-н) та третім Вакула Андрій (Перечинський р-н).

Реклама

В ваговій категорії до 93 кілограм перше місце здобув Пятковський Леонід (Ужгородський р-н) та друге місце дісталось Поляничу Олександру (Свалявський р-н).

В ваговій категорії до 105 кілограм першим став - Понижан Володимир (Свалявський р-н) та другим – Мартон Василь (Перечинський р-н).

В важкій ваговій категорії до 120 кілограм золото виборов Мартон Іван (Перечинський р-н) .

В суперважкій категорії більше 120 кілограм переміг Ситар Ярослав (Перечинський р-н).

По завершенню, голова Федерації пауерліфтингу Закарпаття – Андрій Федоришко та тренер – організатор Іван Фалес висловили щиросердечну подяку за організацію та спонсорську допомогу голові Свалявської РДА – Івану Дрогобецькому та депутату Верховної ради – Михайлу Ланьо.

Переможцям та призерам турніру вручили дипломи, грамоти та медалі, а як висловися Андрій Федирошко : - «Тут, переможців не може бути, тут перемагають всі».

Оргкомітет змагань

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно