Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Американська компанія Cub Energy Inc. має намір ввести в експлуатацію нову свердловину у Закарпатті

Американська компанія Cub Energy Inc. має намір ввести в експлуатацію нову свердловину у Закарпатті

Американська компанія Cub Energy Inc. має намір ввести в експлуатацію нову свердловину у Закарпатті
Компанія Cub Energy Inc. (США) з активами в Україні має намір ввести в експлуатацію нову свердловину № 22 на Русько-Комарівському родовищі (Закарпатська обл.) до кінця поточного року, йдеться в...

Компанія Cub Energy Inc. (США) з активами в Україні має намір ввести в експлуатацію нову свердловину № 22 на Русько-Комарівському родовищі (Закарпатська обл.) до кінця поточного року, йдеться в біржовому повідомленні компанії.

ВІДЕО ДНЯ

За підсумками тестування, максимальний добовий дебіт свердловини склав 70,8 тис. куб.м. ( 2,5 млн куб. Футів) при 10-мм дроселі. Ця свердловина – перша пробурена Cub Energy на Русько–Комарівському родовищі.

Компанія має намір закласти ще одну свердловину на Русько–Комарівському родовищі в першому кварталі 2014 року.

Реклама

Як повідомлялося, зараз Cub Energy своєму розпорядженні двома працюючими свердловинами на Русько–Комарівському родовищі, добовий дебіт яких становить близько 14 тис. куб. м газу.

Cub Energy зі штаб-квартирою в Х’юстоні (Техас) і офісом у Києві відносить себе до числа п’яти найбільших приватних нафтогазових операторів України.

Реклама

Її найбільшими активами є 30% частка в українській нафтогазовій компанії “КУБ-Газ”, що розробляє Ольгівське, Макіївське, Північно-Макіївське, Вергунське і Крутогорівское родовища у Дніпровсько-Донецькому басейні, а також компанія ”Тисагаз“, якій належить чотири газові ліцензії: на Русько–Комарівському, Станівського, Королівському газових родовищах і в Ужгородському розвідувальному блоці.

Крім того, Cub Energy володіє ТОВ ”Техногазіндустрія” (Кремінна Луганської обл.), Яке має в своєму розпорядженні трьома спецдозволів на розробку ділянок загальною площею близько 280 кв. км на сході України (Осколоневская, Кряківська, і Східно-Вергунських площі).

Cub Energy домовилася також про придбання компанії Anatolia Energy Corp., котра володіє 25-50%-ми частками 11 нафтогазових ліцензій в Туреччині.

Реклама

Найбільшим акціонером Cub Energy є бізнесмен Михайло Афендиков.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно