Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ігор Свищо привітав вихованців притулку у Батьові з Миколаєм подарунками

Ігор Свищо привітав вихованців притулку у Батьові з Миколаєм подарунками

Ігор Свищо привітав вихованців притулку у Батьові з Миколаєм подарунками
У четвер, 19 грудня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо разом із представниками обласних правоохоронних структур привітав вихованців притулку, що у селищі Батьово, із днем Святого...

У четвер, 19 грудня, перший заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо разом із представниками обласних правоохоронних структур привітав вихованців притулку, що у селищі Батьово, із днем Святого Миколая.

ВІДЕО ДНЯ

До майже чотирьох десятків діток гості завітали не з порожніми руками. Окрім солодощів, одягу, іграшок та речей першої необхідності, посадовці привезли новий холодильник та музичний центр. Діти ж подякували гостям, імпровізованим концертом із віршами і піснями.

- Приємно бачити, що наші благодійники не покидають нас вже котрий рік поспіль, - звернувся до присутніх директор притулку Василь Цогла. – Вірю, що і в майбутньому ви не залишатиметеся байдужими до долі цих дітей та підтримуватимете такі заклади, як наш.

Реклама

Зі свого боку перший заступник голови ОДА Ігор Свищо також подякував колективу та керівництву притулку за їхню працю та вручив дітям привезені гостинці.

- Впевнений, що всі ви були чемними цього року і по-справжньому заслужили на подарунки від свого покровителя Святого Миколая. Сподіваюся, вони вам сподобаються та стануть у нагоді у вашому маленькому господарстві, - зауважив Ігор Свищо.

Реклама

Довідково. Притулок для дітей служби у справах дітей Закарпатської облдержадміністрації відкрили у 2000 році. З тих пір тут виховуються діти віком від 3 до 18 років. Одночасно заклад може прийняти до 50 вихованців. Зараз у ньому проживає 38 дітей різного віку. Колектив нараховує 33 фахівців різних напрямків.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно