Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Народний депутат вирішив особисто розібратися, чому на Хустщині міліція відпустила затриманих людьми злочинців

Народний депутат вирішив особисто розібратися, чому на Хустщині міліція відпустила затриманих людьми злочинців

Народний депутат вирішив особисто розібратися, чому на Хустщині міліція відпустила затриманих людьми злочинців
Народний депутат України від УДАРу Валерій Пацкан направив офіційні звернення до прокурора Закарпатської області і начальника УМВС України в Закарпатській області із проханням дати оцінку діяльності...

Народний депутат України від УДАРу Валерій Пацкан направив офіційні звернення до прокурора Закарпатської області і начальника УМВС України в Закарпатській області із проханням дати оцінку діяльності міліціонерів, які відпустили затриманих на Хустщині чотирьох осіб з масками і кусачками для металу, яких підозрюють у скоєнні численних крадіжок і нападів в районі.

ВІДЕО ДНЯ

Зазначених осіб затримали мешканці Золотарьова, які через постійні крадіжки в їхньому селі і в сусідніх населених пунктах об’єдналися в групи, які чергували ночами, охороняючи правопорядок у селі.

“Мешканці перестали вірити в те, що правоохоронні органи захистять їх, а тому самостійно організували нічні чергування. Результатом цього чергування стало повідомлення до міськвідділу міліції щодо виявлення підозрілих осіб на автомашині в нічну пору у селі Золотарьово. Працівниками міліції були затримані чотири молоді особи, в машині яких виявлено ножі, маски, кусачки для перерубування металевих прутів тощо. Разом з тим, з’явилася інформація, що в той же день підозрювані були відпущені міліцією”, - повідомив депутат міської ради від УДАРу Михайло Пристая.

Реклама

Такі дії міліції викликали обурення мешканців села, які запідозрили працівників правоохоронних органів у зв’язках із злочинцями. Тому вони звернулися до народного депутата від УДАРу Валерія Пацкана взяти це питання на особистий контроль та вжити всіх заходів щодо притягнення винних до відповідальності. Народний депутат України, який сам є родом із Золотарьова, звернувся з депутатськими зверненнями до прокурора області і начальника УМВС України в Закарпатській області.

“До мене вже неодноразово зверталися мешканці Хустського району з приводу бездіяльності місцевої міліції по розкриттю грабежів та розбійних нападів у населених пунктах району. У той же час, начальник Хустського міськвідділу міліції офіційно відписав мені, що криміногенна ситуація у районі знаходиться під контролем і не викликає загрози. Люди ж перелякані і бояться залишати домівки без нагляду”, - сказав Пацкан.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно