Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • 50 тисяч гривень зібрали організатори благодійного аукціону "Купи зустріч – подаруй дитині свято" (ФОТО)

50 тисяч гривень зібрали організатори благодійного аукціону "Купи зустріч – подаруй дитині свято" (ФОТО)

50 тисяч гривень зібрали організатори благодійного аукціону "Купи зустріч – подаруй дитині свято" (ФОТО)
В Ужгороді пройшла Велика зустріч молодих благодійників. У рамках благодійного аукціону «Купи зустріч – подаруй дитині свято» організатори відкрито показали, скільки зібрано коштів, а також як і куди...

В Ужгороді пройшла Велика зустріч молодих благодійників. У рамках благодійного аукціону «Купи зустріч – подаруй дитині свято» організатори відкрито показали, скільки зібрано коштів, а також як і куди їх будуть витрачати.

ВІДЕО ДНЯ

Благодійна ініціатива молоді вже вчетверте проходить на Закарпатті і сьогодні об’єднує понад 6 тисяч людей, переважна більшість із яких – студенти. У 2013 році до участі зареєструвалися 1019 учасників. Усі бажаючі мали можливість придбати зустріч із будь-ким із них. Проте існують правила: все відбувається у вигляді аукціону. Під фотографією, розміщеною в альбомі, кожен, хто планує здійснити в рамках благодійності «покупку», ставить суму, яка не більше ніж на 10 грн. відрізняється від попередньої «ставки». Усі «ставки» організатори приймали до 10 грудня.

«Не зважаючи на складну ситуацію в країні, коли наші з вами друзі, та й ми стоїмо на майданах, наша акція дає позитивний ріст. У нас в десятки разів в порівнянні з першим роком збільшилася кількість волонтерів, лотів і відповідно зібраних коштів, - розпочав зустріч Денис Ман, координатор проекту. – Нам вдалося зібрати станом на вчорашній вечір 51 259 грн. І це ще не кінець. В планах відвідати якомога більше дитячих будинків та подарувати веселе новорічне свято дітям, які не відчувають справжньої батьківської любові.»

Реклама

Вже у четвер близько 20 волонтерів поїдуть в Ільницьку школу-інтернат, традиційний заклад, в який приходять організатори щороку з початку акції. Прозорість акції полягає в тому, що волонтери виставляють усі чеки за кожну покупку. «Ми відкриті, і хочемо показати, що благодійність молоді – щира, - каже Денис. – Цю прозорість підтримують волонтери, які цього року працюють неабияк професійно. Нам приносять канцтовари, одяг, книги, іграшки, щоб хоч якось допомогти. А сьогодні нас просто завалили такими подарунками. Кожна така допомога робить можливим відвідання щораз більшої кількості закладів. В кожен із дитячих будинків нас їде від 15 до 30 осіб. І це виглядає дуже потужно!»

Минулого року координатори проекту ввели новинку в благодійну ініціативу: кожен із вихованців дитячого будинку в Ільниці мав можливість написати Діду Морозу листа. «Цього року я їздила до діток знову по листи, - каже Ольга Гатнер, волонтер проекту. – Звернення абсолютно різні. Частину з них ми опублікували в нашій групі у соцмережі. Ми намагаємося виконати більшість із побажань діточок.»

Реклама

Ми продовжуємо писати про хід акції. Волонтери кажуть, що подаватимуть у ЗМІ проміжні звіти про використані кошти, а також запрошують разом із ними в дитячі будинки. «Ми по праву можемо вважатися найбільшою молодіжною благодійною акцією на Закарпатті. Добрим бути так просто! Долучайтесь і долучайте друзів,» - завершив зустріч Денис Ман.

Марічка Ман

Реклама
50 тисяч гривень зібрали організатори благодійного аукціону "Купи зустріч – подаруй дитині свято" (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно