Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери затримали злочинне угрупування, яке "спеціалізувалось" на розбійних нападах та грабежі людей

Міліціонери затримали злочинне угрупування, яке "спеціалізувалось" на розбійних нападах та грабежі людей

Міліціонери затримали злочинне угрупування, яке "спеціалізувалось" на розбійних нападах та грабежі людей
Днями по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 25-річний...

Днями по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря центральної міської лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 25-річний місцевий мешканець.

ВІДЕО ДНЯ

Як пояснив сам потерпілий, тілесні ушкодження він отримав від трьох невідомих осіб близько першої години ночі, які побили його та відібрали позолочений ланцюжок, ключі від квартири та гроші в сумі 40 гривень. В потерпілого лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Аналогічне повідомлення про розбійний напад надійшло до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції від 27-річного ужгородця. Чоловік повідомив правоохоронцям майже те саме, що і в першому випадку: близько першої години ночі, біля одного з розважальних закладів міста, троє невідомих чоловіків нанесли йому тілесні ушкодження, після чого, застосувавши фізичну силу, відібрали від нього 1400 гривень та мобільний телефон «Samsung».

Реклама

Обом потерпілим вдалося запам’ятати прикмети нападників, які вони детально описали правохоронцям. Не гаючи часу, міліціонери вирушили на пошуки зловмисників. Невдовзі на одній з вулиць міста вони помітили підозрілу компанію з трьох чоловіків. За своїм зовнішнім виглядом вони були схожі на тих, про кого розповідали потерпілі. Підозрюваних міліціонери затримали, ними виявилися 38-річний житель району і його приятелі з Ужгорода віком 30 та 32 роки. За плечима всіх трьох - чималі тюремні строки.

Під час проведення огляду в них було виявлено речі потерпілих. Правопорушників було запрошено до міськвідділу міліції для з’ясування всіх обставин даної події. Як пояснили чоловіки, гроші їм знадобилися, бо дуже хотіли пограти в лото...

Реклама

- Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчиняла розбій або бандитизм), – каже начальник Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Євген Калитич. – Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на срок від семи до десяти років із конфіскацією майна. На підставі зібраної доказової бази всім трьом правопорушникам оголошено про підозру у скоєнні даного злочину. Відносно них обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування по даному факту триває.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно