Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегові пожежа забрала життя 64-річного власника будинку та його дружини

У Берегові пожежа забрала життя 64-річного власника будинку та його дружини

У Берегові пожежа забрала життя 64-річного власника будинку та його дружини
16 грудня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку у м. Берегово по вул. Чайковського. На ліквідацію стихії було направлено...

16 грудня в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку у м. Берегово по вул. Чайковського.

ВІДЕО ДНЯ

На ліквідацію стихії було направлено вогнеборців 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які в осередку пожежі виявили обгорілі тіла 64-річного власника та його дружини.

Орієнтовні матеріальні збитки оцінюються в 10 тисяч гривень, адже вогнем було знищено: ліжко, 2 стільці та речі домашнього вжитку в одній кімнаті, а також полум’я пошкодило стіни, вікно та речі домашнього вжитку у двох інших кімнатах будинку.

Реклама

Серед ймовірних причин розглядається необережне поводження з вогнем під час паління, адже, за словами сусідів, загиблі зловживали спиртними напоями та полюбляли закурити в ліжку.

З початку року на території Закарпатської області у вогні загинуло 44 людини, ще 31 - отримали різного ступеню важкості опікові травми та отруєння чадним газом. У зв’язку з цим рятувальники звертаються до мешканців та гостей нашого краю з проханням подбати про належний стан протипожежного захисту вашої оселі, дотримуватись основних правил пожежної безпеки: – бути обережними під час поводження з вогнем, слідкувати за станом електрогосподарства, газових та електропобутових приладів, пічного опалення.

Реклама

У ДСНС України у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно