Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У селищі Тересва водій смертельно травмував 33-річного чоловіка та втік з місця пригоди

У селищі Тересва водій смертельно травмував 33-річного чоловіка та втік з місця пригоди

У селищі Тересва водій смертельно травмував 33-річного чоловіка та втік з місця пригоди
Нещодавно до чергової частини Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення від медиків карети швидкої допомого про те, що в смт. Тересва сталася ДТП з потерпілими. Виїздом слідчо-оперативної групи...

Нещодавно до чергової частини Тячівського РВ УМВС поступило повідомлення від медиків карети швидкої допомого про те, що в смт. Тересва сталася ДТП з потерпілими.

ВІДЕО ДНЯ

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що 13.12.2013 року в період з 17:00 по 17:30 годину водій невстановленого автомобіля, рухаючись в напрямку с.Бедевля, по вул. Народній в смт.Тересва допустив наїзд на пішохода, яким виявився 33 річний місцевий житель. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер, а водій втік з місця пригоди.

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС полковник Павло Басараба, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Реклама

Просимо громадян не залишатися байдужими та допомогти нам в розшуку особи, яка скоїла даний злочин. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про цю подію або стали очевидцем ДТП, телефонуйте за номером «102». Конфіденційність гарантуємо.

Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно