Новий м’ясо-переробний цех на площі 1,5 тис.м² невдовзі буде відкрито на Тячівщині
А саме - у селі Нересниця. Напередодні виробництво оглянув заступник керівника краю Михайло Попович.
ВІДЕО ДНЯЗагальна площа об’єкту – 1,5 тис.м², виробництво здійснюватиметься на сучасному переробному обладнанні словацького та німецького виробництва. Також підприємство обладнане сучасними очисними спорудами, вентиляційною системою та опаленням. Вартість об’єкту та встановленого обладнання – близько 2 мільйонів доларів США.
Впровадження програм розвитку тваринництва дає результати – кількість поголів’я ВРХ, овець, кіз збільшується. Це призводить і до збільшення кількості сільгоспродукції. Тому, як зазначив Михайло Попович, зараз важливо працювати над тим, щоб у сільських населених пунктах створювалися подібні цехи з переробки продукції.
Реклама- Відкриття переробних цехів, куди люди зможуть здавати молоко, м'ясо, рослинну продукцію, є вкрай важливим та актуальним. Це сприятиме тому, щоб сільгоспземлі оброблялися, а не стояли пусткою. Мешканці сіл зможуть практично самостійно забезпечувати свої родини якісною продукцією. Також це сприятиме підвищенню рівня зайнятості. Зі свого боку, як обласна, так районна влада на виконання завдань глави держави сприятимуть створенню та діяльності таких підприємств, адже це, передусім, - нові робочі місця.
Так, у м'ясо-переробному цеху в Нересниці працюватимуть 20 працівників. Випуск продукції планують розпочати вже у І кварталі 2014 року.
РекламаПрес-центр ОДА