Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегові відбулась нарада, щодо будівництва готельного розважально-оздоровчого комплексу на 2500 місць

У Берегові відбулась нарада, щодо будівництва готельного розважально-оздоровчого комплексу на 2500 місць

У Берегові відбулась нарада, щодо будівництва готельного розважально-оздоровчого комплексу на 2500 місць
12 грудня у Берегівській міській раді під керівництвом першого заступника міського голови Михайла Ляшка було проведено нараду щодо ходу будівництва аквапарку. Адже, як зазначив очільник управління...

12 грудня у Берегівській міській раді під керівництвом першого заступника міського голови Михайла Ляшка було проведено нараду щодо ходу будівництва аквапарку.

ВІДЕО ДНЯ

Адже, як зазначив очільник управління економічного розвитку та торгівлі Андрій Фечора, з метою надання високоякісних послуг для гостей, які зацікавлені у велнес-послугах, загальному відпочинку розроблений інвестиційний проект з будівництва готельного, розважально-оздоровчо-рекреаційного комплексу, аквапарку у місті Берегово на земельній ділянці площею 14 га, будівництво якого розпочнеться у 2014 році і буде введено в експлуатацію у 2016 році.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося про буріння свердловини для потреб аквапарку, глибиною 1112 м. Також присутній на нараді директор ТзОВ «Глобал Проект Інвест Ломпертсаз» Олександр Сабелко акцентував, що очікуване завантаження термального комплексу у розрізі одночасного перебування складатиме від 1200 до1700 осіб, а у пік сезону аж до 2500.

Реклама

Даний проект забезпечуватиме високий рівень стандартів як з точки зору інтер’єру та екстер’єру, так і пропонованих послуг, що забезпечить ексклюзивність на ринку послуг з відпочинку в Україні. А термальна вода з огляду на її склад та лікувальні якості є унікальною не тільки в Україні, але і у Європі в цілому.

Наразі ж очікується отримання відповідної декларації для початку будівництва. Варто зазначити, що за умовами інвестора споруду потрібно завершити за 18 місяців від початку будівництва.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно