Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті вирішували долю акушерсько-гінекологічного корпусу

У Хусті вирішували долю акушерсько-гінекологічного корпусу
Хустська будівля – довгобуд не тільки аварійна, а й небезпечна. Аби ніхто не постраждав, Громадська рада при Хустському міськвиконкомі та рада Агентства регіонального розвитку «Хуст – Європа – Центр»...

Хустська будівля – довгобуд не тільки аварійна, а й небезпечна. Аби ніхто не постраждав, Громадська рада при Хустському міськвиконкомі та рада Агентства регіонального розвитку «Хуст – Європа – Центр» на круглому столі обговорили подальшу долю медичного корпусу.

ВІДЕО ДНЯ

Акушерсько-гінекологічному корпусу Хустської районної лікарні більше 20-ти років. Будувати його розпочали ще на початку 90-х. За кілька років фінансування припинили. Будівля перетворилась на аварійний довгобуд. Наразі в Хусті планують створити перинатальний центр. Запрацювати він має з вересня 2014 року. Щодо довгобуду, то знаходиться він на балансі обласного управління капітального будівництва. Проте поки ніякої відповіді, відтак – ніяких дій з боку ОДА.

Найбільше зруйнований дах та верхній поверх, зовнішні стіни та перекриття між поверхами обвалюються. Не краща ситуація і в середині будівлі. Наразі відновити об’єкт – все одно, що його заново побудувати. Тож, міський голова запропонував написати листа в ОДА. Каже: невже потрібно чекати, щоб хтось постраждав? Під час засідання круглого столу вирішили написати спільні листи – звернення до керівництва краю.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно