Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

БК "Ужгород-УжНУ" йде на зимову перерву лідером підгрупи

БК "Ужгород-УжНУ" йде на зимову перерву лідером підгрупи
В останньому турі першого кола чоловічої першої ліги з баскетболу в підгрупі «Захід» ужгородський БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» завітав до Івано-Франківська – до лідера підгрупи БК «Тирлич-ПНУ», який досі...

В останньому турі першого кола чоловічої першої ліги з баскетболу в підгрупі «Захід» ужгородський БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ» завітав до Івано-Франківська – до лідера підгрупи БК «Тирлич-ПНУ», який досі йшов без поразок.

ВІДЕО ДНЯ

Із самого початку першої гри ужгородці захопили ініціативу, задавши дуже високий темп, до чого господарі майданчика виявилися не готові. Це вилилося в десятиочкову перевагу гостей за підсумками першої чверті.

У другому періоді франківці зуміли вирівняти гру й трохи наблизилися до суперника. У двох завершальних чвертях матчу на майданчику точилася рівна боротьба. Господарі здебільшого забивали після індивідуальних дій своїх лідерів, на що гості відповідали атаками з далекої дистанції після розіграних комбінацій та вдалою грою в трисекундній зоні. Наприкінці поєдинку франківці намагалися врятувати матч за рахунок дальніх кидків, проте це їм не вдалося, і ужгородці відсвяткували дуже важливу перемогу – 84:75.

Реклама

З перших хвилин другої гри господарі майданчика показали своє бажання взяти реванш і відірвалися в рахунку після першої чверті. Але ужгородців такий розвиток подій не влаштовував, тож іще до великої перерви вони зуміли не тільки відігратися, а й вийти вперед.

У другій половині матчу гостям удалося наростити свою перевагу й не підпустити суперника до себе. У підсумку – друга перемога наших хлопців (86:79), які на зимову перерву йдуть лідерами підгрупи.

Реклама

Медіацентр УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно