Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через "дуже непривабливий зовнішній і внутрішній вигляд" Іван Бушко просить відремонтувати деякі вокзали області

Через "дуже непривабливий зовнішній і внутрішній вигляд" Іван Бушко просить відремонтувати деякі вокзали області

Через "дуже непривабливий зовнішній і внутрішній вигляд" Іван Бушко просить відремонтувати деякі вокзали області
Народний депутат України Іван Бушко звернувся до начальника Львівської залізниці Богдана Піха з проханням включити окремі залізничні споруди Закарпаття у програму фінансування 2014 року. У...

Народний депутат України Іван Бушко звернувся до начальника Львівської залізниці Богдана Піха з проханням включити окремі залізничні споруди Закарпаття у програму фінансування 2014 року.

ВІДЕО ДНЯ

У депутатському зверненні політика йдеться про ряд залізничних станцій, що на території виборчого округу №73, працівники яких формують вантажні поїзди в напрямку Румунії. Тут працюють три митні переходи і стартували роботи по розвитку міжнародних туристично-рекреаційних прикордонних маршрутів. Щорічно у вересні введено проходження туристичного поїзда по маршруту Будапешт – Чоп – Берегово – Виноградів – Сату-Маре – Будапешт.

В той же час, за словами народного депутата, залізничні вокзали станцій Королево, Виноградів, Берегово Ужгородської дирекції перевезень мають «дуже непривабливий зовнішній і внутрішній вигляд і потребують виконання певних обсягів робіт по реконструкції або капітальному ремонту, які за останні 20 років на цих об’єктах не проводилися», інформує прес-служба народного депутата України.

Реклама

«Переконливо прошу вас вирішити питання включення вищевказаних залізничних споруд у програму фінансування 2014 року», — зазначає у своєму зверненні Іван Бушко.

– Коли турист приїжджає у нове і незнайоме місто, перше, що він бачить, — це будівлю вокзалу. Навряд чи у нього враження буде позитивним, коли побачить перед собою будівлю, в якій вже роками не робився елементарний ремонт. Як туристичний край, який розраховує на закордонного туриста, Закарпаття має модернізуватися, розвиватися, щоб створити всі умови для комфортного подорожування. Наразі цей напрям потребує певних фінансових вливань, інвестицій, щоб за кілька років приносити у бюджет області чималі дивіденди, – резюмує політик.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно