Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відкрилась виставка робіт дитячої творчості

В Ужгороді відкрилась виставка робіт дитячої творчості
У понеділок, 9 грудня, у фойє ОДА відкрилась виставка-звіт дитячої творчості учнів та вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів краю. На свято завітали голова...

У понеділок, 9 грудня, у фойє ОДА відкрилась виставка-звіт дитячої творчості учнів та вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів краю. На свято завітали голова облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Іван Качур, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Маріанна Кляп та гості.

ВІДЕО ДНЯ

Виставка проходить в рамках підведення підсумків «Року дитячої творчості», яким був проголошений 2013-й.

З вітальним словом до гостей звернувся заступник голови облдержадміністрації Іван Качур:

Реклама

- Рік видався справді цікавим, насиченим та результативним. Свідченням цього є сьогоднішня виставка, на якій представлено сотні робіт маленьких талановитих закарпатців.

Позашкільна освіта Закарпаття – це підпорядковані органам управління освітою 33 позашкільних навчальні заклади (17 будинків дитячої творчості, 6 центрів науково-технічної творчості, 6 еколога-натуралістичних центрів, 4 центри туризму, краєзнавства, екскурсій) та 15 дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Крім того, в області позашкільну освіту надають 64 заклади системи культури та 19 дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи спорту.

Реклама

Загалом, на утримання позашкільних закладів системи освіти на поточний рік передбачено 60,5 млн. гривень. Для вихованців позашкільних навчальних закладів в цьому році проведено конкурси: Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, фестиваль технічної творчості учнів профтехзакладів, обласний фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!», фестиваль «Сузір’я талановитих дошкільнят», виставка-звіт дитячої творчості «Країна юних майстрів», обласний конкурс дитячої творчості «Ми – таланти твої, Закарпаття!» та Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії «ПАДІЮН-ЄВРО-ДАНС».

Своєрідним підсумком цього року є також виставка-звіт дитячої творчості учнів та вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів районів та міст області. Нагадуємо, що виставка триватиме до 12 грудня. А 12 грудня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» відбудеться урочисте підведення підсумків Року дитячої творчості.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно