Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Законність реалізації новорічних ялинок контролюватимуть правоохоронці, екологи та лісівники

Законність реалізації новорічних ялинок контролюватимуть правоохоронці, екологи та лісівники

Законність реалізації новорічних ялинок контролюватимуть правоохоронці, екологи та лісівники
У понеділок, 9 грудня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася нарада з питань реалізації новорічних ялинок та проведення заходів з охорони шпилькових насаджень від...

У понеділок, 9 грудня, під головуванням заступника керівника краю Михайла Поповича відбулася нарада з питань реалізації новорічних ялинок та проведення заходів з охорони шпилькових насаджень від незаконних рубок у передноворічний період.

ВІДЕО ДНЯ

У нараді взяли участь начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Ігор Фізик, начальник державної екологічної інспекції у Закарпатській області Сергій Рішко представники управління МВС України в Закарпатській області.

До святкування нового, 2014-го, року в області передбачено заготівлю 67 965 новорічних ялинок (63 225 – смереки, 4 740 – ялиці). Здійснюватимуть реалізацію новорічних ялинок із обов’язковим маркуванням пластиковими бирками зі штрих-кодом.

Реклама

Райдержадміністраціям, міськвиконкомам спільно із обласним управлінням лісового та мисливського господарства буде організовано у спеціально визначених місцях (контори лісництв, розсадники, уздовж шляхів області, на місцевих ринках) торгівельні майданчики для оптової та роздрібної торгівлі новорічними ялинками.

Закарпатським управлінням лісомисливського господарства спільно з правоохоронцями та державною екологічною інспекцією будуть утворені штаби із забезпечення організації і проведення охоронних заходів насаджень у передноворічний період та сформовані мобільні групи, які виявлятимуть факти незаконного вирубування новорічних ялинок, перевірку законності їх придбання, транспортування і реалізації. На контрольних постах державної автомобільної інспекції будуть проводитися перевірки транспортних засобів щодо законності перевезення новорічних ялинок.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно