Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як закарпатці в Києві на Євромайдані мітингують (ВІДЕО)

Як закарпатці в Києві на Євромайдані мітингують (ВІДЕО)
Колона автобусів із Закарпаття прибула до Києва. Вирушили вони позавчора. Варто зазначити автобуси з колони в Нижніх Воротах почергово зупиняли працівники ДАІ, які очевидно, були попереджені про ...

Колона автобусів із Закарпаття прибула до Києва. Вирушили вони позавчора. Варто зазначити автобуси з колони в Нижніх Воротах почергово зупиняли працівники ДАІ, які очевидно, були попереджені про колону з мітингувальниками. Загалом на Київ вирушило понад півтисячі людей, мобілізованих з усього Закарпаття через Координаційні центри, які були утворені при місцевих радах за закликом голови облради Івана Балоги. Наразі всі закарпатці благополучно доїхали до Києва і зараз долучилися до Євромайдану.

ВІДЕО ДНЯ

Місцем дислокації на Майдані закарпатські мітингувальники обрали підніжжя монументу Незалежності, де й відбувся горезвісний розгін молоді Беркутом. Саме цей прояв жорсткої руки влади збурив людей і мотивував їх відправитись в столицю.

Закарпатці, а тут і представники Мукачівщини, Іршави, Тячева, Рахова, Виноградівщини, група з обласного центру, - будуть на Майдані допоки всі вимоги, висунуті владі, не будуть виконані. Активісти одразу після приїзду розгорнули транспаранти і національні стяги. Вони стверджують: приїхали до Києва з мирними намірами. Долучатись до різноманітних провокаційних закликів не будуть, як і брати участь у спровокованих сутичках чи навіть штурмах адмінбудівель.

Реклама

Перша половина дня на Майдані пройшла спокійно. Центральні дороги забарикадовані. Люди гріються біля багать. Поки відпочивають, адже ввечері може бути будь – що, бо в цей час Майдан велелюдний, і з будь-якого боку можна очікувати провокацій.

М-студіо

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно