Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Автомобіль брата Федора Ващука повинен був спалахнути о п’ятій годині ранку, зловмисники використали для підпалу хитрий механізм (ВІДЕО)

Автомобіль брата Федора Ващука повинен був спалахнути о п’ятій годині ранку, зловмисники використали для підпалу хитрий механізм (ВІДЕО)

Автомобіль брата Федора Ващука повинен був спалахнути о п’ятій годині ранку, зловмисники використали для підпалу хитрий механізм (ВІДЕО)
Сьогодні, 4 грудня, рятувальникам довелося евакуювати 120 людей біля гуртожитку УжНУ – до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про...

Сьогодні, 4 грудня, рятувальникам довелося евакуювати 120 людей біля гуртожитку УжНУ – до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про замінювання автомобіля (належить брату Ф.Ващука). Із достовірних джерел у правоохоронних джерелах стало відомо, що насправді йшлося не про замінування, а спробу підпалу. Виявлений пристрій насправді є не вибухівкою, а підпалювальним «механізмом», який вже «традиційно» використовується при підпалах за стандартною схемою.

ВІДЕО ДНЯ

Пристрій складався із двох 1,5-літрових пляшок із легкозаймистою рідиною, годинника китайського виробництва, батарейок та декількох петард. У пляшках було зроблено кілька отворів, через які рідина повільно витікала на авто. Годинник було заведено на 5-ту ранку. Утім, як з’ясувала попередня експертиза, через холод батарейки замерзли, не постачали заряду, через що годинник зупинився за півтори години до п’ятої. Інакше о п’ятій запалилися б петарди, від яких речовина з пляшок повинна була розбризкатися на авто на навкруги. Таким чином, повинен був бути здійснений підпал.

Брат Ф. Ващука – інженер, працює на одній з ужгородських фірм, інвалід ІІІ групи. За версією джерела у правоохоронних органах, зловмисники могли сплутати його із зовні дуже подібним братом – депутатом Ужгородської міськради, ректором УжНУ Федором Ващуком, проти якого, очевидно, і було спрямовано злочин, що не вдався.

Реклама

http://youtu.be/-1borncAZyM

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно