Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олександр Ледида представив колективу нового керівника апарату – заступника голови ОДА

Олександр Ледида представив колективу нового керівника апарату – заступника голови ОДА

Олександр Ледида представив колективу нового керівника апарату – заступника голови ОДА
У середу, 4 грудня, керівник краю Олександр Ледида представив колективу нового керівника апарату-заступника голови ОДА Павла Черевка. Олександр Ледида побажав новому очільнику апарату обласної...

У середу, 4 грудня, керівник краю Олександр Ледида представив колективу нового керівника апарату-заступника голови ОДА Павла Черевка.

ВІДЕО ДНЯ

Олександр Ледида побажав новому очільнику апарату обласної адміністрації плідної роботи на новому робочому місці:

- Сподіваюся, що новий керівник швидко увійде у курс справ і в цьому йому допоможуть керівники відділів, департаментів, управлінь обласної державної адміністрації. Адже робота кожного з нас повинна бути ефективною та давати конкретні результати.

Реклама

Довідково. Павло Черевко – народився 1981 року в с. Калини Тячівського району. У 2003 році закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю „Правознавство”, здобув кваліфікацію юриста. У 2009 році захистив кандидатську дисертацію, присуджено науковий ступінь кандидата юридичних наук.

Трудову діяльність розпочав на посаді юрисконсульта. З 2003 до 2006 року працював асистентом кафедри цивільного права та цивільного процесу Ужгородського державного інституту інформатики, економіки і права (згодом – ЗакДУ). У 2006 році – викладач цієї кафедри, згодом – викладач кафедри цивільно-правових дисциплін, у 2010 році – доцент кафедри. З 2011 року обрано на посаду завідувача кафедри цивільно-правових дисциплін. У лютому 2013 року його призначено на посаду директора державного навчального закладу „Закарпатський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій”, де працював до цього часу.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно